Vi er din skønhedsklinik nær Frederiksberg i hjertet af København. Vores skøn- og hudplejeklinik er beliggende på Nordre Frihavnsgade 90, st. som kun er et stenkast fra Frederiksberg. Hos os kan du forkæle dig selv eller en du holder af, men en af vores mange hudplejebehandlinger. Vi bestræber os på at være en hudplejeklinik hvor du kan få alt i én, lige fra hårfjerning til ansigtsbehandlinger. Vælger du vores skønne hudplejeklinik nær Frederiksberg, er du sikret god service fra start til slut, uanset om du vælger at få en enkel behandling, eller benytter vores behandlinger løbende.

Hudplejeklinik Frederiksberg – Altid personlig service

Især i de kolde perioder, er det vigtigt at passe godt på sin hud. Både dine hænder og dit ansigt er eksponeret i kulden, hvilket er hård kost for huden. Udover vores hudplejebehandlinger, tilbyder vi ligeledes hudpleje produkter af højeste kvalitet. På den måde kan du kombinere vores skønnebehandlinger, med egen vedligeholdelse i hjemmet.

 – Københanvs hyggeligste placering

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af Østerbro, kun få kilometer fra Frederiksberg. Vi har skabt et fredeligt helle midt i byen, der er fyldt med forkælelse og velvære. Så uanset om du kommer med offentligt trafik, på cykel eller i bil, så er det nemt at komme til vores skønhedsklinik. Efter du har fået en af vores afslappende behandlinger, forslår vi at du nyder nabolaget. Du kan enten tage et en tur i Nordhavn bassinet, gå en tur rundt om Sortedams søen, eller tage en tur til Kastellet – det hele er i gåafstand.

Skønhedsklinik på Frederiksberg med en bred vifte af kompetencer

Vores team er bestående af kompetente og dedikerede kosmetologer. Fælles for vores kosmetologer er at vi er drevet af gode resultater. Vi gør alt for imødekomme dine specifikke ønsker og behov, så du kan gå fra vores skønhedsklinik med et smil på læben. Hos os bliver du altid mødt af et smil. Vi står altid klar til at give dig en grundig og luksuriøs behandling.

Book din tid på 25 37 25 29 eller Book online her på siden. Vi glæder os til at se dig i vores skønhedsklinik Frederiksberg!