Forkæl dig selv med en plejende og afstressende ansigtsbehandling i København. Hos CosmeCare har vi ansigtsbehandlinger, der både har en afslappende effekt, og som har en videnskabelig ballast – på den måde er du sikker på en oplevelse, der både gør godt for krop og sjæl.

Afslappende ansigtsbehandling i København– For krop og sjæl

Vi har flere forskellige typer behandlinger, og vi kan hjælpe dig med skræddersyet og målrettet hudpleje, ligesom at vi også tilbyder skønne allround-behandlinger som et luksuriøst indslag i en travl hverdag.

Stress af med en ansigtsbehandling i Kbh– CosmeCare

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København – blot tre minutters gang fra Nordhavn st. Her har vi skabt et fredeligt helle midt i byen, der er fyldt med forkælelse og velvære. Alle vores ansigtsbehandlinger er udviklet med stor professionalisme samt videnskabelig og faglig viden. En ansigtsbehandling hos os i København er kort fortalt en perfekt kombination af forkælelse og professionel hudpleje.

CosmeCare er: Flotte omgivelser, hyggelig atmosfære, skønne behandlinger og tryghed – vi har nemlig mange års erfaring i faget, som også er din sikkerhed for et effektivt og tilfredsstillende resultat.

Ansigtsbehandling & hud analyse i København

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsbehandling, der passer til netop din hud, udfører vi meget gerne en hudanalyse. En hudanalyse hos os i København kortlægger din hud og giver os et grundigt billede af, hvad din hud har brug for. På den måde kan vi skræddersy en behandling, der sætter målrettet ind der, hvor du har brug for det.

Her kan du se et udsnit af vores eksklusive ansigtsbehandlinger, der både giver næring til krop og sjæl:

  • Klassisk ansigtskur
  • Teenage Ansigtskur
  • Detox-kur
  • Mini ansigtskur (for de travle)

Ovenstående er blot et udsnit af vores fantastiske behandlinger. Du kan se alle behandlinger og priser lige her.

Book din tid på 25 37 25 29 eller Book online her på siden. Vi glæder os til at se dig i klinikken!