Professionel behandlingmed dermaroller

Collagen-Induction Therapy med Dermaroller®

Den professionelle behandling med Dermaroller® reducerer ar, fine linier og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker.

En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling med Dermaroller®.

Dermaroller®

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.

Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer. Collagen-Induction Therapy med Dermaroller® er særdeles anvendelig til reduktion af ar og arvæv. Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (Derma Stamp®).

Behandling med Medical Dermaroller og Derma Stamp udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte hudklinikker. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Den originale Dermaroller® er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE-mærket og patenteret på verdensplan.

Dermaroller behandling