Sunekos 200/1200 er en kosmetisk injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for hudens spændstighed. Sunekos regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin. Sunekos er et meget alsidigt produkt og kan bl.a. bruges til reduktion af mørke rande og poser under øjnene, fine linjer og rynker i ansigtet, på brystet og løs hud på hænderne. Sunekos virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet, ligesom Sunekos løfter huden og tilfører fugt. Resultatet er en strålende og glat hud.

Hvordan virker behandling med Sunekos?

Det særlige ved Sunekos er kombinationen af aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Hyaluronsyre fungerer således som en naturlig fugtighedscreme, der holder huden hydreret og fyldig. Vores kroppe producerer dagligt hyaluronsyre, men i tak med alderen producerer vi mindre naturlig hyaluronsyre, og det ses på vores hud. Aminosyrer fremstilles af vores kroppe, og de er essentielle for skabelsen af sund hud. Kliniske forsøg har vist, at hyaluronsyreprodukter alene booster og stimulerer huden, men tilsætningen af aminosyrerne virker som et ekstra “brændstof” idet aminosyrerne direkte går ind og styrker cellevæggene i huden, hvilket er vigtigt, når hudens hudlag skal genopbygges.

Hvor lang tid holder behandling med Sunekos?

Effekten af Sunekos varer op til 6 måneder, men forskning indikerer, at der stadig er forbedring i huden i ca. 8 måneder efterfølgende.

Hvor ofte skal man have Sunekos?

Et behandlingsforløb med Sunekos består typisk af 3 behandlinger med omkring en 1-2 ugers interval. Du kan se en markant forbedring efterhånden som behandlingerne skrider frem, men hele forløbet af 3 behandlinger skal være afsluttet for at vurdere det endelige resultat.

Pris: 
3 behandlinger: 6000 kr.
Opfølgning: 2000 kr.

Sunekos før og efter