Kleresca® Acne– Behandling

Kleresca® Acne Treatment er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi (photobiomodulation eller blot PBM), der bruger fluorescerende lys til at stimulere hudens egne fornyelsesprocesser. Læs herunder om Kleresca Acne.

Behandlingen omfatter Kleresca®s patenterede multi-LED-lampe med blåt lys (særlig bølgelængde) og en unik lyskonverterende gel, som smøres på patientens hud. Når patienten lægger sig på briksen og det blå lys fra lampen rammer gelen, starter en proces, hvor gelens særlige molekyler (kromoforer) konverterer det blå lys fra lampen til fluorescerende energi, som stimulerer hudens fornyelsesprocesser og booster dannelsen af kollagen.

Kleresca® Acne Treatment bekæmper de faktorer, som forårsager akne og reducerer sandsynligheden for ardannelse.

  • Dræber de bakterier, der forårsager akne P. Acnes
  • Reducerer betændelse
  • Normaliserer celleaktivitet
  • Reducerer ardannelsen ved at øge kollagenproduktionen

Kleresca® Acne behandling

Kleresca® Acne Treatment– Langtidsvirkende effekt

Du bør kunne se synlige forbedringer af din hud efterhånden som de dybere lag reagerer. Huden kommer i balance og genoprettes i løbet af behandlingen (normalt mellem uge 4 og 6).
Når behandlingen er afsluttet, fortsætter huden med at arbejde og du kan forvente at opleve yderligere forbedringer.

Der kræves 12 behandlinger i 6 uger (2 behandlinger hver uge)

Kleresca® Acne Treatment er egnet til patienter med moderat til svær akne, i særdeleshed patienter med betændte læsioner. Behandlingen kan udføres i ansigtet, samt på ryggen og brystet.

Bestil tid til en uforpligtende konsultation hos CosmeCare, så taler vi yderligere om dine muligheder ved Kleresca Acne her på klinikken.

Pris: 13.200 kr. for 12 behandlinger

Kleresca® Acne behandling