Kleresca– Hudbehandling®

Kleresca® er en hudbehandling, der er både skånsomme og behagelige.
Behandlingen er ikke invasiv. Derfor bliver hudens naturlige barrierer ikke ødelagt og gelen som bliver anvendt under behandlingen absorberes ikke i huden.

Behandlingen er skånsom men effektiv som kan udføres hele året.
Kleresca®s PBM-teknologi omfatter Kleresca®s patenterede multi-LED-lampe med blåt lys (særlig bølgelængde) og en unik lyskonverterende gel, som smøres på patientens hud.

Når patienten lægger sig på briksen og det blå lys fra lampen rammer gelen, starter en proces, hvor gelens særlige molekyler (kromoforer) konverterer det blå lys fra lampen til fluorescerende energi, som stimulerer hudens fornyelsesprocesser på celleniveau.

Kleresca® bruges til akne-, Rosacea- og hudforyngelse behandlinger.

Læs mere om vores behandlinger med Kleresca i København her på siden.

 

Behandling med Kleresca i København

Vi er en eksklusiv skønhedsklinik med en unik beliggenhed i København. Vores klinik er placeret i et fredeligt og hyggeligt område, kun få hundrede meter fra Nordhavn Station. Uanset om du ankommer i bil, på cykel eller med offentlig transport, er det bekvemt at besøge os. Vi har skabt en oase af ro, hvor du kan slippe hverdagens stress og nyde vores førsteklasses behandlinger udført af vores erfarne fagfolk.

For at booke din behandling af Kleresca i København kan du kontakte os på telefonnummeret 25 37 25 29 eller benytte vores online booking system. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinik, der er beliggende på Nordre Frihavnsgade 90, st. Vores dedikerede team ser frem til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.