Karsprængninger– behandling med laser

De færreste bryder sig om at gå rundt med synlige karsprængninger i ansigtet, brystet eller benene. Heldigvis har du gode muligheder for at få fjernet dine karsprængninger med laser behandling hos CosmeCare. Karsprængninger opstår typisk på aldrende hud eller som følge af påvirkning fra kulde, vind og sol. Behandlingen af karsprængning med laser er ufarlig men meget effektiv.

Karsprængninger

Lider man af rødmen (oftest i ansigt og hals) eller små synlige blodårer (oftest på benene), er behandling med IPL (Intenst Pulserende Lys) en god løsning. Metoden egner sig bedst til de helt små kar. De større bør først fjernes kirurgisk eller med sklerosering. Lyset fra IPL-maskinen afsættes i de uønskede blodkar, hvorved det får blodet til at koagulere (størkne). Der dannes derved små blodpropper, som får blodkarrene til at dø og derefter bliver opsuget af kroppen. De fleste karsprængninger behøver behandling over nogle gange for at forsvinde helt, men så bliver resultatet også rigtig flot.

Priser

Ansigt 1.600,-
Næse 900,-
Enkelte kar 750,-

Før behandling

Efter behandling

Er du træt af dine karsprængninger? Bestil tid til behandling hos CosmeCare i dag

Du booker let tid til behandling på vores klinik midt i København lige her eller ved at ringe til os på telefon 25 37 25 29. Vi har stor erfaring i at fjerne karsprængninger ved behandling med laser og ser frem til også at hjælpe dig.