DermarollerKøbenhavn

Dermaroller har indtaget København og resten af verden – og det er ikke uden grund. Den professionelle behandling med Dermaroller reducerer ar, fine linjer og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker.

Behandling med Dermaroller udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte hudklinikker, herunder CosmeCare. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk, så rynker, pigmentpletter og store porer reduceres med Dermaroller. Før og efter ses tydelig forskel, særligt efter de første dage, når huden for alvor har taget imod behandlingen.

Dermaroller

Værd at videom Dermaroller

En Dermaroller behandling hos CosmeCare i København er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag.

Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter, du har fået Dermaroller behandling hos CosmeCare i København.

Prøv selv Dermaroller– se forskellen før og efter

Forny din hud med en Dermaroller behandling i København. Bestil tid online her eller ring til klinikken på telefon 25 37 25 29.

Vi svarer meget gerne på spørgsmål om Dermaroller og anden behandling hos CosmeCare i København, hvis der er noget, du er i tvivl om.