Botox / Vistabel®i København hos CosmeCare

Botox/Vistabel® i København? Hos CosmeCare kan du få en professionel Botox/Vistabel® behandling lige midt i byen. Vi er en hudplejeklinik med en bred kompetenceprofil, flere års erfaring og et meget højt serviceniveau. Vi sætter en ære i den personlige og nærværende kundekontakt, og så er vores hyggelige klinik det perfekte sted at hive et par timer ud af kalenderen og lade sig forkæle. Vores superkompetente team af specialister står klar til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad er Botox / Vistabel® ?Botox / Vistabel® behandling i København

Botox/Vistabel® er et produkt, der indeholder stoffet Botulinum A Toksin. Stoffet har siden 1980’erne være brugt i behandlingen af blandt andet spastiske lammelser og svedpatienter. FDA (US Food and Drug Administration) godkendte i 2002 Botox til kosmetisk brug. I 2006 var metoden den mest almindelige kosmetiske behandling i USA.

De doser, som vi bruger i vores Botox/Vistabel® Behandling her i København, er ganske små og helt ufarlige. Botox/Vistabel® injiceres i hudmusklerne med en tynd og fin kanyle. Resultatet kan efter endt behandling ses efter 2-14 dage og varer i 2-6 måneder. Herefter gentages behandlingen.

Priser

Enkeltområde 1.800 – 2.500,-
Øverste / nederste pande 1.800 – 2.500,-
Bekymringsrynker 1.800 – 2.500,-
Smilerynker 1.800 – 2.500,-
Rygerynker 1.200,-
Gummi smil 1.200,-
Touchup Fra 1.200,-
Nefertiti halsløft Fra 2.500,-
Armsved 2.500- 5.000,-

Rabat ved flere områder i samme behandling

Hvilke områder kan behandles?Botox / Vistabel® behandling i København

En Botox/Vistabel® behandling hos CosmeCare i København kan blandt andet behandle bekymringsrynker-3En Botox/Vistabel® behandling hos CosmeCare i København kan blandt andet behandle bekymringsrynker i panden, rynker mellem øjenbrynene, smilerynker samt rynker omkring læber, næse og hage. Behandlingen kan eksempelvis også bruges til behandling af hængende mundvige.

Vi starter altid behandlingen med en indledende konsultation, hvor du sættes rigtig godt ind i tingene. Derudover kigger vi også på din hud samt lytter til dine ønsker og behov. Derefter bliver vi enige om, hvor vi skal sætte ind med Botox/Vistabel® behandlingen.

Botox/Vistabel® behandling

Botox/Vistabel® behandling

Book tid til en effektiv
Botox / Vistabel® behandling i København

Hos os er du i helt sikre hænder, og vi hjælper dig med at få selvværdet og velværen tilbage i hverdagen. Giv os et kald på 25 37 25 29 eller Book online til en indledende konsultation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ny kunde til Botox/Vistabel® skal bestille tid til en lovpligtig konsultation hos lægen 48 timer før