Maryam Nazem

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver af den kendte Østerbro-klinik CosmeCare har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger.

Det er 16 år siden, at Maryam Nazem åbnede den kosmetiske klinik CosmeCare, som tilbyder en lang række kosmetiske behandlinger og hudterapeutiske specialbehandlinger. Maryam er også uddannet hudterapeut, akupunktør og massør og har arbejdet som operationssygeplejerske. Sidstnævnte har især den fordel, at Maryam udfører sit præcisionsarbejde med stor anatomisk viden og erfaring. Det synes kunderne er særligt betryggende, ligesom de også finder det betryggende, at den læge som tilser klinikken, er plastikkirurg.

Maryam er også ærlig. Stopper hvis kunderne går for langt med deres ønsker, og så er hun blevet brugt som ekspert i DR’s forbrugerprogram Kontant. CosmeCare er først og fremmest en både professionel og hyggelig klinik med de mest moderne og gennemprøvede kosmetiske behandlinger. Bl.a. fillers, avanceret lysterapi Klerasca®, produkter fra bl.a. IS Clinical, Dermaceutic, samt MicroGold som Maryam også er distributør af, og Dermaroller som hun underviser andre kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer i.

CosmeCare er registreret i Styrelsen for patienssikkerhed.

 

 

Maryam Nazem

Driver & ejer CosmeCare

 

Flemming Lauridsen, Plastikkirurg

 

Flemming Lauridsen

Ansvarlig læge for CosmeCare

Flemming Lauridsen

Flemmings baggrund:

Embedseksamen fra Københavns Universitet – juni 1977
Tilladelse til Selvstændigt Virke som læge – 04-09-1981
Speciallæge anerkendelse i plastikkirurgi – november 1991
I årene 1995 – 2007 ejede og drev jeg privat plastikkirurgisk klinik i Bredgade i København.
2007- juli 2013 ansat som plastikkirurgisk overlæge på Privathospitalet Hamlet.
Siden juli 2013 været tilknyttet Akademiklinikken i København og Malmø som ansat og de senere år som konsulent.

Godkendt af Sundhedsstyrelsen til alle kosmetiske operationer inkl. kemisk peeling, Fillers, laser, Vistabel & botulinum toxin type a og Lipolyse.

Har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og workshops i Skandinavien, USA, Polen, Slovakiet, Dubai og Mexico.

Flemming er medlem af:
Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for plastik- og rekonstruktionskirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, European Society of Aesthetic Plastic Surgery og International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Ansvarsfraskrivelse

CosmeCare kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis.

Effekten af både produkter og behandlinger kan variere afhængigt af patient / kundes tilstand, deres eget engagement og individuelle faktorer. CosmeCare udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patient / kundes tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patient / kunde ved både produktkøb og behandlingsforløb.