Vores skønhedsklinik på Østerbro – Professionel behandling

CosmeCare er en kompetent skønhedsklinik på Østerbro i København, der både gør noget godt for din indre og ydre skønhed. Vi har mange års erfaring og vores behandlinger tager altid udgangspunkt i gennemprøvede videnskabelige metoder. Hos CosmeCare på Østerbro er du i sikre hænder, så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde ansigtsbehandling Østerbro. Vi er altid i tæt dialog med vores klienter, så vi kan skræddersy behandlingen efter dine behov – på den måde sikrer vi at behandlingen bliver mest effektiv. Efter vi har fortaget en af vores luksuriøse behandlinger, så guider vi efterfølgende, så du kan bibeholde din smukke og rene hud.

Ansigtsbehandling i hjertet af Østerbro – Østerbros hyggeligste placering

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af Østerbro – blot tre minutters gang fra Nordhavn st. Her har vi skabt et fredeligt helle midt i byen, der er fyldt med forkælelse og velvære. Så uanset om du kommer med offentligt trafik, på cykel eller i bil, så er det nemt at komme til vores skønhedsklinik. Efter du har fået en af vores afslappende behandlinger, forslår vi at du nyder nabolaget. Du kan enten tage et en tur i Nordhavn bassinet, gå en tur rundt om Sortedams søen, eller tage en tur til Kastellet – det hele er i gåafstand.

Hudplejeklinik på Østerbro med en bred vifte af kompetencer

Hos CosmeCare er vi meget alsidige i forhold til vores behandlingsformer. Vi tilbyder en lang række behandlingsformer, som både indebærer kosmetiske behandlinger, hudpleje, tilretning af bryn & vipper og hårfjerning. Vi bestræber os på at være en skønhedsklinik hvor du kan få alt i én. På den måde sikrer vi vores klienter, at de får en professionel behandling, uanset hvilken behandlingsform de vælger. Ved at samle alle behandlingsformerne under samme tag, gør det at vi kender vores klienter, hvilket resulterer i bedre og mere personlig behandling. Her finder du en liste af nogle af vores mest populære behandlingstyper:

Ovenstående er blot et udsnit af vores fantastiske behandlinger.

Book din tid på 25 37 25 29 eller Book online her på siden. Vi glæder os til at se dig i klinikken til en ansigtsbehandling Østerbro, voksbehandling eller lignende!