Mesoterapi er en global meso behandling mod årsagerne og konsekvenserne af aldrende hud, som har været anvendt af førende klinikker verden over gennem længere tid, og nu kan du også få mesoterapi i København.

Mesoterapi København– Ansigtsløft uden kniv

Mesoterapi er en yderst effektiv rynkereducerende anti age behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små injektioner i hudens overflade tilføres et næringskompleks bestående af hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter.

Mesoterapi behandling

Anti age behandlingmed mesoterapi

Forskellige områder kan behandles med mesoterapi for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn: ansigt, hals, décolleté, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben og mave.

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyre og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Samlet set hjælper det effektivt med at reducere rynker og fine linjer, forbedre hudens generelle tilstand og gøre den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade.

Priser

Full face: 1 behandling
(6 ml)
2.500,-
3 x behandlinger 6.000,-
Mindre område
(Omkring øjne eller munden)
1.000,-
3 x behandlinger
(Mindre område)
2.500,-

Rabat ved flere områder i samme behandling

Efter behandlingmed mesoterapi

Effekten ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. Dog anbefales det at få minimum tre behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden. Selve behandlingen kan mærkes som små prik i huden, og der vil være steder, hvor huden er mere følsom end andre. Huden er rød og varm, men på ingen måde skadet.

Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er væk. Nu kan du fuldt ud nyde effekten af denne anti age behandling på din hud: Fornyet styrke og glød, færre rynker og optimal fugtbalance.

Bestil tid til mesoterapi i København

Hos CosmeCare er vi erfarne eksperter i skønhed. Book online til en mesoterapi anti age behandling i København eller ring til os på 25 37 25 29.

Vi ser frem til at vise dig det flotte resultat af anti age behandling med mesoterapi hos CosmeCare.