CosmeCare er din specialist i ansigtsbehandlinger i Hellerup og omegn. Vores skønhedsklinik tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande. Efterhånden har vi danskere fået øjnene op for, hvor rart det føles at få en skønhedsbehandling. Alt efter hvilken behandling du vælger på vores skønhedsklinik nær Hellerup, kan du både få renset huden i dybden, få mere glød og færre dybe rynker, ligesom at både krop og ansigtshud kan blive fastere. I takt med alderen mister vi fedtvæv i ansigtet, knoglestrukturen bliver mindre, og huden mister sin fylde og elasticitet. Derfor kan det være en god idé at bestille en af vores luksuriøse ansigtsbehandlinger i Hellerup.

Ansigtsbehandling Hellerup – Professionel service

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine individuelle behov og efter din hudtype. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Ring til os eller book en samtale på klinikken nær Hellerup, så gennemgår vi dine muligheder.

 – Københavns hyggeligste placering

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af Østerbro, kun få kilometer fra Hellerup. Vi har skabt et fredeligt helle midt i byen, der er fyldt med forkælelse og velvære. Så uanset om du kommer med offentligt trafik, på cykel eller i bil, så er det nemt at komme til vores skønhedsklinik. Efter du har fået en af vores afslappende behandlinger, forslår vi at du nyder nabolaget. Du kan enten tage et en tur i Nordhavn bassinet, gå en tur rundt om Sortedams søen, eller tage en tur til Kastellet – det hele er i gåafstand.

Skønhedsklinik Hellerup omegn

Vores team er bestående af kompetente og dedikerede kosmetologer. Fælles for vores kosmetologer er at vi er drevet af gode resultater. Vi gør alt for imødekomme dine specifikke ønsker og behov, så du kan gå fra vores skønhedsklinik med et smil på læben. Hos os bliver du altid mødt af et smil. Vi står altid klar til at give dig en grundig og luksuriøs behandling.

Book din tid på 25 37 25 29 eller Book online her på siden. Vi glæder os til at se dig i vores skønhedsklinik nær Hellerup!