Ikke permanente fillersHer hos CosmeCare bruger vi forskellige mærker af filler, efter kundens behov bl.a. Juvederm, Belotero, Teosyal, Stylage

Kunne dine læber trænge til et boost? Ønsker du fyldige læber med et naturligt udseende? Prøv en Juvéderm filler behandling hos CosmeCare og oplev, hvordan dine læber får en veldefineret form med forbedret kontur og fylde.

Juvéderm filler er specielt lavet til dine læber og indeholder lokalbedøvelse for ekstra komfort og den bedst mulige behandlingsoplevelse. Se forskellen før og efter, både når du er uden makeup, og når du understreger dine nye, flotte, fyldige læber med gloss eller læbestift.

Hvad kan du forvente af en Juvéderm behandling?

Juvéderm filler indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i huden. Hyaluronsyre er kendt for sin evne til at binde fugt i huden. Juvéderm® er en serie af geler, som har en glat konsistens. Gelerne bliver injiceret for at gendanne volumen, udfylde fine linjer, rynker og folder og for at gøre læberne mere markerede. Juvéderm giver læber af alle slags et naturligt boost af fylde og volumen.
Virkningen af Juvéderm varer i 6-12 måneder – afhængigt af hvilke områder, der behandles samt hudtype og den anvendte injektionsteknik – dog med visse individuelle forskelle.

Belotero filler

Belotero er en anden populær ikke-permanent filler, som giver attraktiv fylde til læberne. Som med de øvrige filler produkter består magien i hyaluronsyre, som sprøjtes ind i læberne med en tynd nål og giver dem fylde og volume. Belotero filler er naturligvis godkendt af EU og underlagt strenge krav til behandlerens faglighed.

Få fyldige, smukke læber hos CosmeCare

Når du har besluttet dig for at få lavet Juvéderm behandling, kan du nemt bestille tid hos CosmeCare via vores online booking her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 25 37 25 29 for at bestille tid eller hvis du har spørgsmål til Juvéderm filler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte omgivelser med en hyggelig atmosfære og skønne behandlinger. Du er i trygge hænder, da vores mangeårige professionelle erfaring er din garanti for resultater og oplevelser ud over det sædvanlige.

Priser

Læbekorrektion Fra 1.700,-
Kindkorrektion Fra 3.000,-
Kæbekorrektion Fra 5.000,-
Hagekorrektion Fra 3.000,-
Kæbe- og hagekorrektion Fra 6.000,-
Facelift
(8 points)
Fra 5.000,-
Face Contouring Fra 6.000,-
Næsekorrektion Fra 2.000,-
Tear trough
(Tåretrug)
Fra 3.000,-
Kim K-pakke Fra 10.000,-

Ny kunde til dermalfiller, IPL (hårfjerning, fjernelse af kar spræninger, skin rejuvenation), mesoterapi, peeling skal bestille tid til en lovpligtig konsultation hos sygeplejersken 48 timer før.

Læbeforstørrelse med Juvederm